En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlamlığını yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı teselsül otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da oranlı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir alternatif sunar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdivenleri yapılırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma açık dokumalarda 120cm, ali katlı büro binalarında 90cm degajeliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den az olmamalıdır.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize önerme verememekteyiz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoklukla 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapısında kilit ve sektör mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden yangın kapısı önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak yer belirlenmelidir.

Yangın yahut müstacel kalıp vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan ivedili hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cemi kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, ölçün baplara gereğince elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page